Trešnjevka je bogatija za dućan u koji će se zaljubiti svi pobornici zdravih, lokalnih namirnica

Aktualno

Obožavate domaće i svježe proizvode? Onda morate posjetiti novi dućan "Kao nekad" na Trešnjevci koji okuplja samo najbolje od hrvatskih OPG-ova.

Svijest o zdravoj prehrani sve je izraženija, a sve više ljudi želi kupovati lokalne namirnice malih i domaćih proizvođača. Nakon što smo prošle godine svjedočili rapidnom širenju trenda online naručivanja proizvoda od hrvatskih OPG-ova, postalo je jasno da Hrvati itekako žele kupovati i uživati u domaćim, neprerađenim i lokalnim proizvodima. Upravo se tako se rodila ideja o otvaranju specijaliziranog dućana koji će na jednom mjestu okupiti mnoge hrvatske OPG-ove i građanima ponuditi preglednu ponudu svega onoga što se u našoj zemlji proizvodi.

“Kao nekad” novi je dućan na Trešnjevci, u ulici Trakošćanska 7 u Zagrebu, gdje se na jednom mjesu mogu naći namirnice lokalnih proizvođača. Vlasnici surađuju s njih više od 100, a cilj im je, kažu, kupcima ponuditi nešto novo i svježe te istovremeno potaknuti daljnji razvoj hrvatske poljoprivrede. Proizvodi koji su u ponudi u simpatičnom “Kao nekad” nabavljaju se direktno od OPG-ova tako da se točno zna odakle dolazi svaka namirnica.

Tako se u ovom dućančiću mogu pronaći omiljeni proizvodi poput ajvara, domaćih pekmeza i džemova, meda, sokova, raznih namaza, ulja, ali i svježe voće i povrće koje domaći OPG-ovi direktno dostavljaju u “Kao nekad”. Osim bogate ponude namirnica, kupce će zasigurno privući i šarmantno uređen prostor koji kombinira suvremenu minimalističku estetiku s rustikalnim detaljima. Drvene bačve i košare, stari alat i jednostavne čiste linije kombinirane su s neutralnim bojama i obiljem zelenila pa je sveukupan dojam vrlo privlačan te vas zove da uđete u trgovinu.

Radno vrijeme “Kao nekad” je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, dok nedjeljom rade od 7 do 13 sati. Možete ih pratiti i na društvenim mrežama odnosno na Instagramu i Facebooku. U budućnosti se očekuje da će uspostaviti i direktnu dostavu iz dućana na kućni prag kupaca, što će u sadašnjim vremenima sigurno razveseliti mnoge ljude.

Povezane objave

Novosti

Jeste li znali da u Hrvatskoj možete posjetiti Dolinu Jelena, čarobnu destinaciju nadomak Plitvica?

Ako nas je ičemu dobrome koronavirus naučio onda je to činjenici da Hrvatska ima doista jako puno destinacija i...