Što vas sve očekuje ovog ljeta u Varaždinu?

Aktualno

I ovo ljeto Varaždin će biti prepun zanimljivih događaja.

Ljeto u Varaždinu je projekt koji organizacijski okuplja cijeli niz institucija, ustanova i partnera sa zajedničkim ciljem kreiranja programa koji će kulturnim, zabavnim i turističkim sadržajima ispuniti tople ljetne dane i večeri, a građanima i turistima koji polako dolaze u grad, pružiti priliku da se zabave te ovo, kao i svako prijašnje ljeto, zapamte po lijepim trenucima koje su doživjeli.

Zanimljiv sadržaj s 50-ak različitih programa, održat će se na nekoliko lokacija u gradu, u razdoblju od 11. lipnja do 30. kolovoza.

Kao i svake godine, organizatori su se potrudili osmisliti su cijeli niz događaja poput koncerata, predstava, stand up-ova, kina na otvorenom, izložbi, radionica…

Početak Ljeta u Varaždinu provedite na šetalištu Vatroslava Jagića na Biergartenu od 18.-28. lipnja, dok nekoliko dana kasnije počinje program pod nazivom Hladoweena u organizaciji P4 – Centra za mlade.

Dugo toplo ljeto u Varaždinu završit će s najpoznatijim festivalom, 22. Špancirfestom koji će se održati od 21. do 30. kolovoza.

Sourcehtz.hr

Povezane objave

Novosti

Jeste li znali da u Hrvatskoj možete posjetiti Dolinu Jelena, čarobnu destinaciju nadomak Plitvica?

Ako nas je ičemu dobrome koronavirus naučio onda je to činjenici da Hrvatska ima doista jako puno destinacija i...