Obiteljsko putovanje kao izlaz iz pandemijskog bluesa

Aktualno

Premijera nagrađivane drame “Gdje se kupuju nježnosti” u zagrebačkom HNK

Drama “Gdje se kupuju nježnosti” prati tri generacije žena u ruralnoj sredini koja se teško oporavlja od posljedica rata....

Plitvička jezera: Vikend putovanje iz bajke

Još prošlog mjeseca smo se žalili na visoke prosinačke temperature, kišu i južinu, a sada nam je siječanj donio...

Zagrebačka gradska knjižara Arkadija zablistala u blagdanskom ruhu

Sjaj lampica, odbačene grane oraha, gigantske crvene lizalice i sasvim neobično bijelo drvo krase jednu od najljepše uređenih zagrebačkih...

Balet Orašar sutra možete pogledati u CineStaru!

Blagdansko doba ne bi bilo toliko čarobno da nema Orašara – tako nam poručuju iz londonske operne kuće Royal...

Više nego ikada prije mami nas da negdje otputujemo s obitelji i zaboravimo na sve negativno. Sad je prilika, Terme Tuhelj pripremile su siguran All Inclusive jesenski odmor uz boravak dvoje djece gratis

Briga, anksioznost, tuga i strah ne bi trebali biti dio dječjeg svijeta, no čak 80 posto djece od pet do 16 godina posljednjih se mjeseci, zbog pandemije, nose upravo s njima. Psiholozi su ozbiljno shvatili sve te signale koje mališani šalju, pa neprestano upozoravaju kako je u ovom trenutku najvažnije promijeniti emocionalnu klimu. Ono najdragocjenije što imamo, vrijeme koje provodimo s našom djecom, učinite uzbudljivim i, barem na trenutak, zaboravite na sve negativno.

Zašto ne biste otputovali negdje s obitelji, proveli vrijeme zajedno, dobro se zabavili i napunili baterije po povoljnim cijenama? Terme Tuhelj od 23. listopada do 3. studenog pripremile su obiteljski All Inclusive jesenski odmor u okviru kojeg nude gratis boravak za dvoje djece.

Siguran & bezbrižan odmor

Beskrajnoj zabavi na Vodenom planetu, po kojoj su Terme Tuhelj nadaleko poznate; puni pansion s neograničenim pićem, uključujući i večernji cooking show s vrhunskim chefovima; besplatni animacijski programi za djecu i uživanje u Svijetu sauna, garantiraju vrhunski obiteljski odmor.

„Uz potrebne epidemiološke mjere i sigurne uvjete, veliki prostor naših termi omogućuje socijalnu distancu, a važno je istaknuti da gosti nemaju rizika od otkazivanja rezervacije. Zbog sigurnosti ograničen je i broj soba pa požurite s rezervacijom odmora“, poručuju iz poznatih zagorskih terma.

I djeca trebaju napuniti baterije

Roditelji nerijetko zaboravljaju da i djeca trebaju napuniti baterije kako bi se poletni i puni energije vratili školskim obvezama. Neizvjesnost koja ih prati u školskim klupama u novim je okolnostima dobila i dodatni poticaj; priuštite im stoga predah kojeg će se dugo sjećati. Za uspomenu na obiteljski odmor mališani će se iz Terma Tuhelj vratiti s darom, a čitava obitelj i iskustvom više – gratis obiteljskim izletom po želji. Moći ćete birati između izleta u Muzej krapinskih neandertalaca, Veliki Tabor ili ZOO Zagreb.

Iako su vremena izazovna, subjektivan osjećaj zadovoljstva životom ovisi zapravo o mogućnosti da uživamo u trenutku. Obiteljsko putovanje u Terme Tuhelj upravo je prilika da ugrabite te dragocjene trenutke i, za promjenu, zaboravite na brige suvremenog svijeta i pogledate život vedrijim očima.

Više na www.terme-tuhelj.hr.

ViaPR

Povezane objave

Novosti

Premijera nagrađivane drame “Gdje se kupuju nježnosti” u zagrebačkom HNK

Drama “Gdje se kupuju nježnosti” prati tri generacije žena u ruralnoj sredini koja se teško oporavlja od posljedica rata....