U malom mjestu kod Šibenika krije se jedan od najljepših bazena koji smo ikad vidjeli

Aktualno

Oaza mira u kojoj želimo provesti ljeto...

Usudimo li se reći da je najgore iza nas i da se možemo okrenuti ljetu? Pandemija (znate kojeg virusa, nećemo mu spominjati ime, barem neko vrijeme) dobrano nas je iznenadila, natjerala da u “real timeu” proživimo komadić povijesti i još nam nije dala prostora da se u potpunosti opustimo. Kada govorimo o putovanjima i planiranju ljeta, mnoge su stvari još nesigurne, ali nama misli nepovratno lete prema moru, kupanju, opuštanju, cvrčcima i mirisu borovine…

Ljetne gužve i inače nisu nešto pretjerano privlačne, a to je pogotovo slučaj dok traje ovo vrijeme nesigurnosti pa nije neobično da su trenutno hit izolirane kuće i vile koje svojim gostima pružaju sve potrebne sadržaje za ljetno opuštanje, a u blizini su brojnih turističkih atrakcija. Jedna takva smjestila se u malenom mjestu Vrulje na obali Prokljanskog jezera.

Na samo pet kilometara od grada Šibenika te šest kilometara od Nacionalnog parka Krka nalazi se The Residence, oaza mira u kojoj će vas buditi pjev ptica i to sve s pogledom na jezero do kojeg se u par minuta možete spustiti.

Uz sve sitnice koje su neophodne za svakodnevno funkcioniranje poput klima uređaja i wi-fi signala, apartmani će vas osvojiti stilom uređenja – svaki od njih ima jedinstven karakter i estetsku priču koju možete izabrati prema svojim kriterijima, ali prava zvijezda ovog smještajnog objekta je bazen koji oduzima dah!

Predivan bazen na kojem ćete poželjeti provoditi vrijeme

Bazen veličine 45 m2 omeđen zidom pružit će dodatnu dozu privatnosti u već ionako mirnom i izoliranom smještaju, a za pravo opuštanje tu je sunčalište i mediteranske biljke te brojni dekorativni detalji. Jednako atraktivno izgleda po danu, ali uz ambijentalna svjetla bit će predivno mjesto za provoditi tople ljetne večeri uz omiljeni koktel.

Ako vas još nismo uvjerili da je ovo idealno mjesto za opuštanje i punjenje baterija, u nastavku pogledajte još vizuala koji će Vrulje i okolicu Šibenika smjestiti na vašu kartu mjesta koje treba posjetiti. Za više informacija pratite ih na Instagramu i Facebooku.

 

 

 

 

Povezane objave

Novosti

Jeste li znali da u Hrvatskoj možete posjetiti Dolinu Jelena, čarobnu destinaciju nadomak Plitvica?

Ako nas je ičemu dobrome koronavirus naučio onda je to činjenici da Hrvatska ima doista jako puno destinacija i...