Presladak apartman u samom srcu Bola za bezbrižno uživanje u ljetnim danima

Aktualno

Bol na Braču ima najljepše plaže na svijetu, a mi smo pronašli preslatko mjesto za odsjesti

Sada je više nego jasno da smo već zakoračili u novi svijet nakon pandemije korona virusa. Još uvijek ne možemo procijeniti što to znači za sve naše poslove, uloge i aktivnosti, no kada je u pitanju industrija putovanja, već sada možemo uočiti da stvari neće biti iste.

Kvaliteta usluge je postala prioritet, higijenski uvjeti moraju biti na razini, transport do lokacije za vaš godišnji odmor mora biti jednostavan i bez prevelikog izlaganja većoj skupini ljudi. Gosti se žele osjećati jednako sigurno kao što se osjećaju i doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Croatia 🇭🇷 by Timotej (@timotej) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apartments Lena (@apartments.lena) on

Upravo iz tog razloga bacili smo se u potragu za smještajem koji ima sve navedene uvjete i pronašli jedan takav u malom i mirnom mjestu  na otoku Braču. Radi se o apartmanima obitelji iz Bola, koja nudi smještaj u centru Bola i srcu mjesta. Bol je poznat na svjetskoj razini po jednoj od najneobičnijih plaža na svijetu koja se mijenja ”kako vitar puše” – Zlatni rat. Unikatna lokacija, vrhunska ”spiza” i zanimljivi domaćini bi svakoga privukli na odmor u upravo njihovom mjestu.

Kako bismo doživjeli lokalce i njihov način življenja, nekako uvijek biramo lokacije koje su bliže samome centru, no moramo priznati kako i kuće koje se nalaze malkice izvan samoga centra zbivanja, imaju nekakav šarm. Smještajni kapacitet kojega vam danas predstavljamo nudi oboje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apartments Lena (@apartments.lena) on

Ovaj šarmantan apartman u centru Bola idealan je za odmor u blizini najljepših plaža u Hrvatskoj, provjerite ga na Airbnb-u ili na društvenim stranicama (Facebook i Instagram), a u nastavku pogledajte samo nekoliko prizora iz Aparments Lena (trenutno imaju 20 % popusta na svaki apartman!) koji će vas natjerati da ovaj smještaj postane vaš dom na nekoliko dana ili tjedana.

Povezane objave

Novosti

Jeste li znali da u Hrvatskoj možete posjetiti Dolinu Jelena, čarobnu destinaciju nadomak Plitvica?

Ako nas je ičemu dobrome koronavirus naučio onda je to činjenici da Hrvatska ima doista jako puno destinacija i...